سوالات شکایت کیفری ترک انفاق

۰۹۱۲۱۴۶۳۲۴۸ تلفن مستقیم

دکتر فتح اللهی 

با شکایت ترک انفاق، و در مقابل رای نفقه حقوقی زودتر بیاد و مرد ان را پرداخت بکند جلوی حکم کیفری و زندان گرفته میشود؟
اگر کسی ترک انفاق شکایت کرد و کیفر خواست بیاد ولی رای دادگاه صادر نشود و در طرف مقابل رای نفقه حقوقی زودتر بیاد و مرد ان را پرداخت بکند جلوی حکم کیفری و زندان گرفته میشود
۰
آیا شهادت شهود برای اثبات عدم پرداخت نفقه کافیست؟
وقت تون بخیر بنده حدود۴ماه هست در منزل پدرم زندگی میکنم شوهرم اعتیاد به شیشه و هرویین دارد شکایت نفقه کردم که رد و ترک انفاق هم شکایت کردم قرار بر منع تعقیب شد که اعتراض زدم. در خصوص نفقه شهادت شهود داشتم که شوهرم مصرف کننده مواد هست و مخارج من رو نمیده و توهین و فحاشی میکنه و چندین باره‌م در حالت نعشگی اقدام به چاقوکشی و تهدید من کرده ‌‌من امنیت جانی در کنارش نداشتم . آیا شهادت شهود کافی نبود برای اثبات ندادن نفقه؟ چرا درخواست من رد شد؟ ولی شوهرمم تو این مدت صوری ترک کرده و عدم تمکین گرفته .
پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون 

با وجود پرداخت نفقه گذشته و حال و واریزیهای ماهانه , زن شکایت کیفری ترک انفاق میتواند کند؟
با سلام و سپاس از سایت محترم و کارشناسان گرامی .
زن درخواست نفقه ی گذشته را بصورت حقوقی مطرح کرده بود که در دادگاه با مدارک ارائه شده توسط زوج و اقرار زوجه به تامین هزینه های زندگی توسط مرد , درخواست رد شد و پرونده مختومه شد .
زن مجددا درخواست نفقه ی حال را به شورای حل اختلاف داد که مبلغی تعیین شد و توسط مرد بصورت ماهانه درحال پرداخت است .
اما زن مجددا دادخواست ترک انفاق بصورت کیفری را داده !
آیا باوجود واریزی های گذشته و حال مرد , باز هم در دادگاه کیفری محکوم خواهد شد .
ضمن اینکه زن سالهاست که تمکین خاص ندارد . آیا مرد باید برای این موضوع در همان دادگاه کیفری تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی کند ؟ آیا باز به زن نفقه تعلق خواهد گرفت ؟

۰۹۱۲۱۴۶۳۲۴۸ تلفن مستقیم

دکتر فتح اللهی 

آیا مبلغ کارت به کارت شده را می توان پس گرفت ؟

وکیل خانواده در مورد انواع ابلاغ در دادگاه توضیح می دهد

در صورت شکایت کیفری از ما چگونه باید از خود دفاع کنیم و چطور با دادیار دادسرا صحبت کنیم ؟

نفقه ,  ,کیفری ,ترک ,شکایت ,زن ,ترک انفاق ,    ,شهادت شهود ,شکایت کیفری ,کیفری ترک ,نفقه حقوقی زودتر ,سوالات شکایت کیفری

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مُذابی در حال سوختن.... پمپ شناور های موجود در بازار ایران افزایش سطح دانش تهیه و تولید انواع تجهیزات صنعتى و ساختمانى سایت مرجع دانلود پایان نامه - تحقیق - پروژه بازار آنلاین عکاسی حرفه ای ایران در محضر بزرگان Bours_MP سبزی پاک ترخون امیر دات پلاس